Oplevelser nær kroen

Malling kro

Malling kro & venner

Under dit ophold på Malling Kro behøver du ikke at tage langt væk, for at få en mindeværdig oplevelse. Vi har flere samarbejdsaftaler i området, hvor I kan blive en oplevelse rigere. Kontakt os for at høre mere og få sammensat det perfekte ophold til jer.

Pure Nature Spa & Wellness

Trænger I til lidt ekstra forkælelse? Kun 5 minutters kørsel fra Malling Kro ligger Pure Nature. Her kan både krop og sjæl blive forkælet med wellness på første klasse. Trine og hendes ansatte tager sig rigtig godt af jer, og sørger for I kommer helt ned i gear. Er I på ophold hos os, får du 10% på alle deres skønne behandlinger.

Fru Møllers Mølleri

Er du på ophold på kroen en torsdag, fredag eller lørdag kan vi varmt anbefale et visit hos Fru Møllers. Det ligger kun ca. 15 min. kørsel fra Malling.

Vi har altid selv elsket at kommer på den smukke gård, at gå rundt for at hilse dyrene, nyde en god kop kaffe, en is eller en yderst velsmagende gårdhotter.

Vil man have en lille souvenir med hjem, er der rig mulighed for at finde noget lækkert i de forskellige gårdbutikker.

  • Bageriet: hvor du altid finder lækkert hjemmelavet brød lavet på eget mel, smukke og velsmagende kager og en masse lækre produkter fra nøje udvalgte leverandør.
  • Slagteriet: hvor du finder alt fra pølser, pålæg og et stort udvalgt af kød.
  • Ismejeriet: hvor du enten kan nyde en god kop kaffe og en bolle, en gårdhotter eller en gammeldags isvaffel, selvfølgelig med hjemmelavet vaffel og is.
  • Daniels gartneri: på gården finder du også en lille gartner bod med blomster og grønsager fra en lokal lille gartner.

På kroen vil du kunne smage nogle af Fru Møllers produkter på vores morgensmads plate,vores selskabsbrunch, samt  på diverse ud af huset arrangementer.

Karoline Illum Keramik

Karoline er leverandør til kroen med hendes smukke og unikke keramik. Vi sætter personligt stor pris på et visit i Karolines helt fantastiske univers og omgivelser, der ligger omkranset af skov og natur.
Har du lyst til at se nærmere på hendes personlige keramikværksted og se hvad Karoline kreerer af smuk keramik, eller kunne I tænke jer at komme på et kursus, så kontakt Karoline for mere information.

Troldgaarden

Troldgaarden er et økologisk landbrug og er Danmarks største producent af sortbroget dansk landrace gris. Vi er stolte over, at kan kalde os samarbejdspartner med så passioneret mennesker. Et besøg på Troldgaarden er det hele værd, at se hvor godt dyrene trives og få en hyggelig snak med Birgitte eller Philip som står for den daglige drift af gården, selvfølgelig med hjælp fra resten af familien.

På kroen vil du kunne smage nogle af Troldgaardens produkter på vores morgensmads plate samt i udvalgte menuer.

Karensminde Frugtplantage

Besøg Bent og hans kære familie på Karensminde Frugtplantage kun 20 minutters kørsel fra kroen. Her kan du enten købe sæsonens frugter i deres skønne gårdbutik eller tage en hyggelig tur i deres plantage til selvpluk.