Lokaler

Malling kro

Selskabslokaler på Malling Kro

Hos Malling Kro kan du både holde en intim fødselsdagsfest med de nærmeste eller det store bryllup med op til 90 gæster. Vi har 5 forskellige lokaler, som du kan se mere om herunder.

Restauranten

Restauranten fik i 2021 den helt store renovering, så alt fremstår nyt og lækkert. I restauranten er det muligt at holde selskaber på op til 50 gæster.

Kabinettet

Kabinettet er en lille stue som ligger i forbindelse med restauranten. Her kan man være op til 12 personer, det er meget intimt og man har det for sig selv. Oplagt til en hyggelig familie middag eller et eksklusivt møde.

Loungen

Loungen er kroens helt nyt lokale som kom til i 2021. Et unikt rum, som ligger op til den store mad og vin oplevelse. Skabene er fyldt med god vin, hjemmesylt og hængt skinke. Tøv endelig ikke med at invitere til vinsmagning eller mindre middagsselskaber med op til 12 personer.
Kontakt os gerne, for at høre mere om mulighederne.

Lille sal

Den lille sal har ligesom alt andet gennemgået en fin renovering i 2021. Rummet er perfekt for op til 40 gæster. Der er direkte adgang til verandaen, hvor man kan nye sin velkomstdrink eller sin kaffe. Lille sal er også perfekt til møder og konferencer.

Store sal

I vores unikke selskabslokale er der plads til op til 90 gæster. Her har man sin egen bar, og lokalet er oplagt til fester, hvor der skal dansens. Store sal er derfor perfekt til dig, som søger et lokale, hvor der er plads til både hygge og et brag af en fest. Samtidig er der direkte adgang til verandaen, hvor man kan trække sig tilbage i rolige omgivelser. Sammen med resten af kroen fik salen også en lille renovering i 2021.

Malling kro

Book vores festlokaler

Uanset hvilken type fest du skal holde står vi klar til at hjælpe dig med planlægningen.

Vores lokaler er oplagte til bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og konferencer.

Vores placering med kort afstand til Aarhus og med letbanen lige uden for døren, gør det nemt for jeres gæster at komme til.

I har desuden mulighed for at overnatte på kroen på et af vores 8 værelser.

Kontakt os på tlf. 86 93 10 25 eller mail info@mallingkro.dk for at høre mere om leje af vores lokaler

Har du spørgsmål?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​Felter markeret med * skal udfyldes.