Nytårsmenu

Malling kro

Nytårsmenu 2023 – Ud af huset

Lad os stå for dette års nytårsmenu, og få ekstra tid til at hygge om jeres gæster og fejre det nye år!

Hos os får I en spændende, lækker og velkomponeret 4 retters menu, samt lækre snacks som passer perfekt til et køligt glas bobler under Dronningens Nytårstale.

Det Praktiske

Bestilling foregår ved at sende os en mail via nedenstående kontaktformular. Du modtager derefter en bekræftelse fra os, hvori betalingsinformation også vil fremgå. Når vi har modtaget din betaling får du den endelige bookingbekræftelse som kommer via Dinnerbooking.

Hvis du endnu ikke har planer for vinene, har vi lavet to forskellige vinkasser som er sammensat efter nytårsmenuen, og som du har mulighed for at bestille i sammen omgang som din nytårsmenu. Se mere information længere nede på siden.

Afhentning sker nytårsaftensdag fra kl. 11-15, hvor vi sørger for at det hele er pakket i engangsemballage og klar, så I blot selv skal varme og anrette menuen i jeres tempo.

Nederst på siden kommer der en videoguide til, hvordan du anretter din nytårsmenu, samt en udførlig guide til opvarmning og tilberedning af maden.

Vi glæder os til at se jer – Skååååål og rigtig god fornøjelse!


Nytårs menu 2023

 • Snacks

  Et udvalg af Kroens sprøde og salte snacks – Fuglekvidder – Cremefraiche & Tomat

 • Forret

  Torsk – Musling – Hummer Bisque – Vanilje – Urteolie – Kroens Hjemmebagte Brød

 • Mellemret

  Urterimmet Laks – Agurk – Urtemayo – Citronpure – Små Salater – Maltcrumble

 • Hovedret

  Oksefilet – Brombær gel – Grønkåls frit – Fyldig rødvinssauce m. Nødder & bær – Rødbede i variation

 • Dessert

  Chokoladekugle – Brombær – Blondie – Mousse – Chokolade

595 kr. pr. person

Vinkasser

På afhentningsdagen sætter vi et spændende vin-udsalg op med skarpe tilbud, så I stadig kan nå at få et par gode flasker med hjem til nytårsfesten. Hvis I hellere ønsker en vinmenu som er nøje udvalgt til vores nytårsmenu, sørger vi for at have nogle spændende vinkasser forberedt til jer.

Man siger gerne at en flaske vin rækker til 4-6 personer. Men det afhænger selvfølgelig af størrelsen på glasset, og den der skænker vinen.

Vi glæder os til at se jer!