Mad ud af huset Odder

Malling kro

Mad ud af huset Odder – Lækker mad leveret fra Malling Kro

Velkommen til Malling Kro – dit foretrukne valg for mad ud af huset i Odder og omegn. Uanset om du ønsker en dejlig middag hjemme med vores Take Away eller skal holde et større selskab, sørger vi for at levere udsøgt mad, der vil begejstre dine smagsløg.

Take Away – Nyd velsmagende retter hjemme

Hos Malling Kro tilbyder vi en alsidig Take Away menu, der skifter hver uge. Dette sikrer, at du altid kan nyde spændende og varierede måltider, tilberedt med friske og lokale råvarer.

  • Ugentlige menuskift: Hold øje med vores ugentlige Take Away menu, der byder på alt fra danske klassikere til retter inspireret af verdens køkkener.
  • Kvalitet og friske råvarer: Alle vores retter er lavet med kærlighed og de bedste råvarer, så du kan nyde restaurantkvalitet derhjemme.
 

Bestil din næste Take Away fra Malling Kro og glæd dig til en kulinarisk oplevelse, der bringer restaurantens hygge ind i dit hjem.

Se vores aktuelle Take Away menu her

Selskaber ud af huset – Perfekte rammer for dit arrangement

Planlægger du en fest, reception eller et andet større arrangement? Lad Malling Kro stå for maden med vores tilbud om selskaber ud af huset. Vi leverer til både private og erhvervskunder og sørger for, at din begivenhed bliver en uforglemmelig oplevelse.

  • Sæsonbestemte menuer: Vores dygtige køkkenchef Nikolaj og hans team skaber menuer, der passer perfekt til sæsonens råvarer. Vi tilbyder forskellige menuer for januar/april, maj/august og september/december, så du altid får de bedste smagsoplevelser.
  • Skræddersyede løsninger: Vi tilpasser vores service til dit event, uanset om det er en lille intim sammenkomst eller en stor fest.
  • Høj kvalitet: Vi prioriterer høje standarder og bruger altid de bedste råvarer for at sikre en udsøgt kulinarisk oplevelse.
 

Med vores selskaber ud af huset får du mulighed for at nyde Malling Kros lækre mad i dit eget arrangement og skabe mindeværdige øjeblikke for dig og dine gæster.

Læs mere om vores selskaber ud af huset her

Kontakt Os

Lad os hjælpe dig med at gøre din næste middag eller arrangement til en succes. Kontakt os for at bestille Take Away eller for at få et uforpligtende tilbud på mad ud af huset til dit selskab.

Ring til os på +45 86 93 10 25 eller send en e-mail til info@mallingkro.dk

Vi ser frem til at skabe fantastiske madoplevelser for dig i Odder med vores mad ud af huset løsninger.

De bedste hilsner,
Mie og Nikolaj