Catering Odder

Malling kro

Catering i Odder - Eksklusiv mad til enhver lejlighed

Velkommen til Malling Kro – dit førstevalg for catering i Odder og omegn. Vi tilbyder en udsøgt kombination af traditionel dansk mad og moderne gastronomi, perfekt tilpasset dine unikke behov og ønsker. Under ledelse af vores køkkenchef Nikolaj og hans hustru Mie, er vi stolte af at videreføre kroens traditioner og hjertevarme atmosfære, og gøre din fest eller arrangement til en uforglemmelig oplevelse.

 

Vores catering tjenester

Hos Malling Kro forstår vi, hvor vigtigt det er, at maden er en central del af din begivenhed. Uanset om det drejer sig om en bryllupsreception, firmafest, fødselsdag, konfirmation eller en intim middag, tilbyder vi skræddersyede cateringløsninger, der imponerer dine gæster. Vores catering i Odder inkluderer:

  • Frokostbuffet: En bred vifte af smagsoplevelser, sammensat for at tilfredsstille enhver ganer.
  • Aftenmenuer: Udviklet med kærlighed til lokale råvarer og sæsonens bedste ingredienser.
  • Festbuffet: Perfekt til større sammenkomster med et varieret udvalg af retter, som alle kan nyde.
  • Tapas: Små lækre anretninger, der er ideelle til stående receptioner og mindre sammenkomster.
 

Hvorfor Vælge Malling Kro?

Erfaring og Kvalitet: Med Mie og Nikolajs mange års erfaring i branchen, er vi stolte af at levere mad af højeste kvalitet, tilberedt med omhu og en passion for gastronomi.

Flexibilitet og Personlig Service: Vi ved, at alle arrangementer er unikke. Derfor tilbyder vi fleksible løsninger og personlig service for at sikre, at din vision bliver til virkelighed.

Lokale Ingredienser: Vi sætter en ære i at bruge lokale råvarer for at støtte vores omkringliggende samfund og sikre, at kvaliteten altid er i top.

Kontakt Os for Catering i Odder

Lad os hjælpe dig med at planlægge dit næste arrangement. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen skabe en menumæssig oplevelse, dine gæster vil huske.

Ring til os på +45 86 93 10 25  eller send en e-mail til info@mallingkro.dk.

Vi ser frem til at dele mange gode måltider og oplevelser sammen med dig.

De bedste hilsner,
Mie og Nikolaj